Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Sint-Denijs-Westrem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Sint-Denijs-Westrem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Denijs-Westrem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw huis in Sint-Denijs-Westrem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Sint-Denijs-Westremse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Denijs-Westrem bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Sint-Denijs-Westremse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Denijs-Westrem installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Denijs-Westrem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!