DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Sint-Amands installeren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Amands bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Sint-Amandse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Amands plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Sint-Amands: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je huis te Sint-Amands, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Sint-Amandse huis extra in de verf zet. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Amands

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woning in Sint-Amands worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!