Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Sint-Amands. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle maatkast installeren in Sint-Amands: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Sint-Amands, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Sint-Amands. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Sint-Amands ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Amands. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!