Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Schaarbeek. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Schaarbeekse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast wit man

Een unieke kast op maat van je woonst in Schaarbeek

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Schaarbeek worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat maakt ze 100% uniek!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Schaarbeek

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Schaarbeekse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Schaarbeek. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast zwart

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Schaarbeek, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Schaarbeek. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Schaarbeek?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Schaarbeek graag online bestellen, kan dat?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Schaarbeek. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Schaarbeek?

Nee, dat hoef je zelf niet te doen! Met veel plezier komen onze vakmannen naar je toe om je kast in elkaar te zetten. Dat doen ze met de nodige zorg en oog voor ieder detail. Bovendien laten ze je woning steeds netjes achter. Je mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Schaarbeek gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Schaarbeek enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.