Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Ruien. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Ruien: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Ruien, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Ruiense huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van je woonst in Ruien bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Ruiense woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Ruien installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast zwart

Een unieke kast op maat van je woonst in Ruien

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Ruien ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Ruien. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!