Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Peutie

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Peutie. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw huis in Peutie ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Peutie. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Peutie. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!