Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Otegem

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Otegem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Otegem

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Otegemse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Otegem plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Otegem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Otegem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus!

inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Otegemse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!