Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Oplinter. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Oplinterse huis extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Oplinter

Jouw DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Oplinterse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Oplinter plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Oplinter

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Oplinter, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Oplinter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Oplinter ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Oplinter. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Oplinter geleverd?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Oplinter op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kost een maatkast voor mijn woning in Oplinter meer dan een standaard kast?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Oplinter komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Is de maatkast voor mijn woning in Oplinter zelf te monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Oplinter monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Oplinter gemaakt?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.