Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze plaatsen in Oostkerke. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Oostkerke ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woonst extra in de verf wordt gezet.

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Oostkerke

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Oostkerke, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Voor elke ruimte van jouw huis een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Oostkerke installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Oostkerke. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!