Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Oostkerke. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Oostkerke

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Oostkerkse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Oostkerke geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Oostkerke

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Oostkerke ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Oostkerke

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Oostkerke, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. maatkast wit vrouw

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Oostkerkse woonst extra in de verf zetten.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Oostkerke. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!