Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Oorbeek. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van jouw woning een originele oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Oorbeek monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Oorbeek ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Oorbeek: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Oorbeek, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Oorbeek. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!