DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Oombergen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Oombergen: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Oombergen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Oombergse woning extra in de verf wordt gezet.

Unieke kasten op maat van je woonst in Oombergen

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Oombergen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woonst in Oombergen bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Oombergse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Oombergen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Oombergen. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!