Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Oombergen installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Oombergen

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Oombergen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Oombergen

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Oombergse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Oombergen installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Oombergen

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woning te Oombergen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Oombergse woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Oombergen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!