Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van je woning in Oombergen bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Oombergse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Oombergen plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Oombergen

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Oombergen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Oombergse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Oombergen

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Oombergen ten volle gerespecteerd. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Oombergen. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!