Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Oombergen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Oombergen

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woning te Oombergen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Oombergse woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Oombergen

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Oombergen ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Oombergen

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Oombergse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Oombergen monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Oombergen. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!