Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Olsene

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Olsense woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Olsene installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Olsene

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Olsene, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat van je woonst in Olsene

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Olsene ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Olsense woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Olsene. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!