Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Nijlen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Nijlse woonst extra in de verf. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Nijlen

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Nijlen ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Nijlen

Een maatkast uit onze ateliers? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Nijlse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Nijlen installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Nijlen, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Nijlen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!