Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Niel-bij-Asserse woonst extra in de verf zetten. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woonst in Niel-bij-As bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Niel-bij-Asserse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Niel-bij-As monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Niel-bij-As

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Niel-bij-As ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Niel-bij-As

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je woning te Niel-bij-As, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Niel-bij-As. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Niel-bij-As?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Niel-bij-As graag online bestellen, kan dat?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Niel-bij-As komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Niel-bij-As?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Niel-bij-As. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Niel-bij-As het beste in?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.