Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Moorsele

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Moorseelse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Moorsele monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. hangmeubel living

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Moorsele, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Moorseelse woonst extra in de verf zet. maatkast zwart

Een unieke kast op maat van je woonst in Moorsele

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Moorsele ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Moorsele. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!