DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Landen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Landense woning

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Landense huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Landen geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

maatkast wit man

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Landen ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Landen

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je woonst te Landen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Landense woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Landen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Landen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Landen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Landen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Landense woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Landen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Landen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Landen. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!