Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Klemskerke. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Klemskerke ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Klemskerke. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een hoogwaardige maatkast plaatsen in Klemskerke: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Klemskerke. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Klemskerke. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!