DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Kalken installeren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woonst in Kalken bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Kalkense huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Kalken. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Kalken

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Kalken ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Kalkense woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast trap

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Kalken

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Kalken, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!