Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw gemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Ichtegemse woning extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Een unieke kast op maat van je woonst in Ichtegem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Ichtegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van je woning in Ichtegem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Ichtegemse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Ichtegem plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief. inbouwkast trap

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Ichtegem

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je woning te Ichtegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Ichtegem. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Ichtegem geleverd?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Ichtegem veel hoger dan een standaard kast?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Ichtegem komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Ichtegem op alvorens een ontwerp te maken?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Ichtegem om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Ichtegem gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Ichtegem enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.