Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Hoeselt. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat van je woonst in Hoeselt

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Hoeselt worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Hoeseltse woonst extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van je huis in Hoeselt bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Hoeseltse huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Hoeselt plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. maatkast wit vrouw

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Hoeselt

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Hoeselt, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Hoeselt. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Hoeselt? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Hoeselt?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Hoeselt online bestellen?

Een kast op maat voor je woning in Hoeselt hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Hoeselt?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Hoeselt om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Hoeselt gemaakt?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.