Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Heindonk. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Heindonk: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woning te Heindonk. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Heindonkse woonst extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast op maat van je woonst in Heindonk

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Heindonk ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. 100% uniek dus!

maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Heindonk

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Heindonkse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Heindonk installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Heindonk. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!