Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Heestert monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Heestert

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw huis in Heestert worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! hangmeubel living

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Heestert

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Heestert, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Voor elke ruimte van je woonst in Heestert bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Heestertse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Heestert plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. maatkast zwart

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Heestertse huis extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Heestert. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!