Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Elsegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Elsegem ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Elsegem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Elsegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Voor elke ruimte van jouw woonst een creatieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Elsegem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woning extra in de verf.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Elsegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!