Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Bunsbeek. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Bunsbeek ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten monteren in Bunsbeek: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis te Bunsbeek, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Voor elke ruimte van jouw woning een creatieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Bunsbeek. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Bunsbeek. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!