DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Booitshoeke. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat van je woonst in Booitshoeke

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Booitshoeke ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Compleet uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je huis in Booitshoeke bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Booitshoekse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Booitshoeke geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Booitshoekse woonst extra in de verf wordt gezet. inbouwkast trap

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Booitshoeke: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Booitshoeke, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Booitshoeke. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!