DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Binkomse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast slaapkamer

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je woonst te Binkom, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten op maat van je woonst in Binkom

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Binkom ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek! inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Binkom

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Binkomse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Binkom geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Binkom. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!