Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Bilzen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woning in Bilzen bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Bilzense woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Bilzen geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Bilzen

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je huis te Bilzen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Een unieke kast op maat van je woonst in Bilzen

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Bilzen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Bilzense woning extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bilzen. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!