DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast monteren in jouw stad. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Bilzen

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woning te Bilzen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

hangmeubel living

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Bilzen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Bilzense woning extra in de verf zetten.

inbouwkast trap

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw Bilzense woning

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Bilzense woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Bilzen installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Bilzen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Bilzen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Bilzen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Bilzen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Bilzense woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Bilzen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Bilzen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bilzen. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!