DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Bilzen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Bilzen ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

maatkast wit man

Voor elke ruimte van jouw Bilzense huis een inventieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Bilzense woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Bilzen plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve maatkast installeren in Bilzen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Bilzen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

maatkast wit vrouw

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Bilzense woning extra in de verf zetten.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Bilzen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Bilzen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Bilzen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Bilzen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Bilzense woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Bilzen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Bilzen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Bilzen. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!