Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Wuustwezel? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Wuustwezel staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Wuustwezel

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Wuustwezel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Wuustwezel. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Wuustwezel

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Wuustwezel te benutten.

Een dressing op maat in Wuustwezel

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Wuustwezel. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Wuustwezel, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Wuustwezel te verwezenlijken.