Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Wieze? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Wieze staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Wieze

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Wieze, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Wieze

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Wieze.

We werken samen aan jouw droomdressing in Wieze

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Wieze er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Wieze, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Wieze

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wieze. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Wieze te realiseren.