Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Waltwilder? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Waltwilder staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Waltwilder

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Waltwilder

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Waltwilder er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Waltwilder. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Waltwilder

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Waltwilder. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Tips voor een praktische dressing in Waltwilder

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Waltwilder.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Waltwilder te verwezenlijken.