Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Strijtem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Strijtem staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Strijtem.

open dressing eiland wit

Jouw dressing op maat in Strijtem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Strijtem. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Strijtem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Strijtem er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Strijtem wanneer jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Strijtem te verwezenlijken.