Droom je van een eigen, functionele dressing die helemaal past bij je woning in Stalhille? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Stalhille staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Stalhille

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Stalhille er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Stalhille. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Stalhille

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Stalhille te benutten.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Stalhille, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Jouw dressing op maat in Stalhille

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Stalhille. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Stalhille te realiseren.