Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Pauwels? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Pauwels

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pauwels. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Pauwels, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Pauwels er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Pauwels, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Pauwels te realiseren.