Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Sint-Margriete-Houtem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Margriete-Houtem staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Margriete-Houtem

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Margriete-Houtem. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Margriete-Houtem er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Margriete-Houtem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Margriete-Houtem

Een dressingkast in je huis in Sint-Margriete-Houtem moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Margriete-Houtem

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Sint-Margriete-Houtem.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Margriete-Houtem te realiseren.