Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Lievens-Houtem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Sint-Lievens-Houtemse woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Lievens-Houtem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lievens-Houtem. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Lievens-Houtem

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Lievens-Houtem er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Lievens-Houtem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Lievens-Houtem

Een dressingkast in je huis in Sint-Lievens-Houtem moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Sint-Lievens-Houtem

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Sint-Lievens-Houtemse dressing wordt benut.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Lievens-Houtem te realiseren.