Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Sint-Lievens-Houtem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Lievens-Houtem staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Lievens-Houtem moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Sint-Lievens-Houtem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Lievens-Houtem wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Lievens-Houtem

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Sint-Lievens-Houtem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Lievens-Houtem. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Sint-Lievens-Houtem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lievens-Houtem. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Lievens-Houtem te realiseren.