Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in Sint-Agatha-Berchem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Agatha-Berchem staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Agatha-Berchem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Agatha-Berchem wordt benut. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Agatha-Berchem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Agatha-Berchem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Sint-Agatha-Berchem

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Agatha-Berchem. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Agatha-Berchem lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Agatha-Berchem te realiseren.