Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Schoonaarde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Schoonaarde

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Schoonaarde. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Schoonaarde er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Schoonaarde nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Schoonaarde

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Schoonaarde te benutten. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Schoonaarde te verwezenlijken.