Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Rollegem-Kapelle? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Rollegem-Kapelle staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Rollegem-Kapelle

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Rollegem-Kapelle. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Rollegem-Kapelle

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Rollegem-Kapelle er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Rollegem-Kapelle nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Rollegem-Kapelle

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Rollegem-Kapelle wordt benut. open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Rollegem-Kapelle, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Rollegem-Kapelle te realiseren.