Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Rollegem-Kapelle? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Rollegem-Kapelle

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Rollegem-Kapelle. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Rollegem-Kapelle

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Rollegem-Kapelle te benutten.

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Rollegem-Kapelle er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Rollegem-Kapelle nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Rollegem-Kapelle

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Rollegem-Kapelle, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Rollegem-Kapelle te verwezenlijken.