Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Rillaar? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Rillaar staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Rillaar

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Rillaar, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Rillaar

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Rillaar.

Jouw dressing op maat in Rillaar

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Rillaar. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze site. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Rillaar

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Rillaar er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Rillaar nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Rillaar te verwezenlijken.