Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Remersdaal? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Remersdaal staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Remersdaal

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Remersdaal er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Remersdaal. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Remersdaal moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Dressings op maat in Remersdaal

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Remersdaal. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Remersdaal

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Remersdaal.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Remersdaal te realiseren.