Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Rekkem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Rekkem staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Rekkem

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Rekkem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Rekkem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Rekkem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Rekkem. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Rekkem moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Rekkem

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Rekkem wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Rekkem te realiseren.