Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Pollinkhove? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Pollinkhove staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Pollinkhove

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Pollinkhove er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Pollinkhove nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Pollinkhove

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Pollinkhove.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Pollinkhove moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Een dressing op maat in Pollinkhove

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Pollinkhove. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Pollinkhove te realiseren.