Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Pollare? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Pollare staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Pollare. dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Pollare lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op maat in Pollare

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Pollare. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Pollare

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Pollare er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Pollare. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Pollare te realiseren.