Droom je van een eigen, functionele dressing die geheel past bij je woning in Piringen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Piringen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Piringen

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Piringen wordt benut.

dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Piringen moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing op maat in Piringen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Piringen. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Piringen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Piringen als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Piringen te realiseren.