Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Opglabbeek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Opglabbeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Opglabbeek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Opglabbeek. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Opglabbeek

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Opglabbeek.

We werken samen aan jouw droomdressing in Opglabbeek

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Opglabbeek er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Opglabbeek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Opglabbeek, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Opglabbeek te realiseren.