Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Opglabbeek? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Opglabbeek

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Opglabbeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Opglabbeek, als je droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Opglabbeek

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Opglabbeek. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Dressing met kwaliteit in Opglabbeek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Opglabbeek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Opglabbeek

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Opglabbeek wordt benut.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Opglabbeek te verwezenlijken.