Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Londerzeel? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw Londerzeelse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Londerzeel

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Londerzeel. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressing bruin

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Londerzeel er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Londerzeel als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Londerzeel

Je wil dat een dressingkast in je huis in Londerzeel lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing schuin dak

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Londerzeel.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Londerzeel te realiseren.