Droom je van een eigen, functionele dressing volledig afgestemd op je woning in Lissewege? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Lissewege staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Lissewege

Een dressingkast in je huis in Lissewege moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Lissewege

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Lissewege er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Lissewege nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Dressings op maat in Lissewege

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Lissewege. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

open dressing schuin dak

Tips voor een praktische dressing in Lissewege

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Lissewege wordt benut.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Lissewege te verwezenlijken.