Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Linkebeek? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw Linkebeekse woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Linkebeek

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw Linkebeekse dressing te gebruiken. dressingkast eiland wit

Dressing met kwaliteit in Linkebeek

Een dressingkast in je huis in Linkebeek moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Linkebeek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Linkebeek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Linkebeek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Linkebeek. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Linkebeek te verwezenlijken.