Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Lapscheure? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Lapscheure

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Lapscheure. dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Lapscheure, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in Lapscheure

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Lapscheure. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Lapscheure

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Lapscheure er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Lapscheure wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Lapscheure te verwezenlijken.