Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Langemark-Poelkapelle? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw Langemark-Poelkapelse woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Langemark-Poelkapelle

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Langemark-Poelkapelle. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Langemark-Poelkapelle

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Langemark-Poelkapelle.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Langemark-Poelkapelle er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Langemark-Poelkapelle, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Langemark-Poelkapelle moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Langemark-Poelkapelle te realiseren.