Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Landen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Landen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Landen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Landen. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Landen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Landen er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Landen. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Landen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Landen. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Landen moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Landen te verwezenlijken.